Dakwerken

PANNENDAKEN

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, het pannendak is de kroon op het huis.

Er wordt onderscheid gemaakt in daken met keramische dakpannen en daken met betonnen dakpannen.

Uiteraard gaan we samen met jou op zoek naar de meest geschikte dakpan.

STAALPLATEN

Voor industriële gebouwen of panden met een agrarische bestemming kunt u ook kiezen voor het gebruik van staalplaten. Ze kunnen geplaatst worden met of zonder anti-condens doek. Deze heeft als doel de condensvorming met 85% tegen te gaan.

ROOFING

Platte daken vragen om een optimale bescherming. Want regenwater sijpelt er trager van weg dan van hellende oppervlaktes. Uw dakbedekking krijgt het hierdoor zwaarder te verduren. Vermijd dat uw woonkamer binnen de kortste keren een zwembad wordt. Wij beschermen uw plat dak met de grootste precisie. Is uw roofing toe aan een herstelling? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.We beschikken we over de nodige kennis om de roofing vlot en accuraat op uw plat dak te leggen.

DAKGOTEN

Bij ons kan je terecht voor een professionele plaatsing van dakgoten. Wij werken zowel met aluminium, koper of zinken dakgoten. Ook een herstelling, bekleden of uittimmeren is geen enkel probleem.

ONTMOSSEN EN REINIGEN

Voor het ontmossen van daken moeten zijn vele factoren van belang: daktype, dakhelling, type dakgoot, vervuilingsgraad, leeftijd, waterafvoeren, toegankelijkheid, bereikbaarheid gebouw… Door met elke factor rekening te houden kunnen wij een gepaste behandeling voorstellen. Het dak ontmossen gebeurt met warm water dat met de juiste 'druk' verneveld wordt, waardoor het begrip 'zachte reiniging' op zijn plaats is. Op deze manier is uw dak in veilige handen. Wij beschikken zelf over een hoogtewerker die we kunnen inzetten wanneer nodig.

Adres

Houtstraat 113
2960 Sint Lenaarts

Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoon

0494 86 34 04

© rANDY wUYTS. Alle rechten voorbehouden.
Created by VHVdesign.